Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Klete Keller, dublu campion olimpic la nataţie, pus sub acuzare după violenţele de la Capitoliul SUA

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19885373/1/kel.jpg

Fostul sportiv Klete Keller, dublu campion olimpic la nataţie, a fost pus sub acuzare, miercuri, pentru că a participat la luarea cu asalt a Capitoliului, săptămâna trecută, la Washington, informează NBC.

Keller, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că a obstrucţionat activitatea forţelor de ordine, a pătruns cu bună ştiinţă şi a rămas în zone restricţionate, a intrat făcând uz de violenţă şi a avut un comportament neadecvat.

Klete Keller apare în imagini cu cei care au pătruns în Capitoliu şi au împins poliţiştii care încercau să elibereze zona.

Keller are în palmares aurul olimpic la ştafetă 4x200 m liber, în 2004 şi în 2008. El a obţinut şi bronzul olimpic în 2000 şi în 2004 la 400 m liber şi argintul olimpic în 2000, la ştafetă 4X200 m liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele