Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Klete Keller, dublu campion olimpic la nataţie, pus sub acuzare după violenţele de la Capitoliul SUA

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19885373/1/kel.jpg

Fostul sportiv Klete Keller, dublu campion olimpic la nataţie, a fost pus sub acuzare, miercuri, pentru că a participat la luarea cu asalt a Capitoliului, săptămâna trecută, la Washington, informează NBC.

Keller, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că a obstrucţionat activitatea forţelor de ordine, a pătruns cu bună ştiinţă şi a rămas în zone restricţionate, a intrat făcând uz de violenţă şi a avut un comportament neadecvat.

Klete Keller apare în imagini cu cei care au pătruns în Capitoliu şi au împins poliţiştii care încercau să elibereze zona.

Keller are în palmares aurul olimpic la ştafetă 4x200 m liber, în 2004 şi în 2008. El a obţinut şi bronzul olimpic în 2000 şi în 2004 la 400 m liber şi argintul olimpic în 2000, la ştafetă 4X200 m liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele