Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

L'Equipe scrie despre "Mbappe de România"! Portretul pe care prestigiosul cotidian i-l face lui Florinel Coman

Premier League Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

Prestigiosul cotidian francez L'Equipe scrie despre posibilul transfer al lui Florinel Coman la Crystal Palace.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19447860/2/rps5840.jpg

Publicaţia din Hexagon notează că Palace are mare nevoie de întăriri în ofensivă şi îi face un scurt portret atacantului de la FCSB care a fost propus în Premier League.

"Autoare a doar 31 de goluri în 38 de meciuri din Premier League, Crystal Palace are nevoie absolută de întăriri în ofensivă.

Având în vedere că Wilfried Zaha pleacă, aşa cum se tot întâmplă în fiecare an, "vulturii" s-au interesat de Ismaila Sarr, de la Watford, care a jucat pentru Rennes.

În ultimele ore, au avansat şi discuţiile pentru Florinel Coman, potrivit presei din România. Agentul internaţionalului român de 22 de ani este în Londra pentru a discuta cu formaţia engleză.

Crystal Palace ar putea plăti între 12 şi 15 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile jucătorului care a marcat 27 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive în cele 78 de meciuri din ultimii doi ani. Recent, Gheorghe Hagi l-a comparat cu Kylian Mbappe", scriu francezii de la L'Equipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele