Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Le Bron James, implicat într-un alt incident în NBA. A dat afară din sală doi spectatori

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20480298/1/lebron.jpg

Doi fani care stăteau în primul rând au fost scoşi din Gainbridge Fieldhouse după ce au fost "pârâţi" de LeBron James, în timpul prelungirilor meciului pe care LA Lakers l-a disputat pe terenul echipei Indiana Pacers, informează marca.com.

Nu este clar ce s-a întâmplat, deoarece imaginile TV l-au surprins pe jucătorul de 36 de ani numai arătând spre cei doi fani ai echipei Pacers, un bărbat şi o femeie. Câteva secunde mai târziu, la solicitarea unui agent de ordine, ei s-au ridicat şi au părăsit arena. Cu ironie, în timp ce pleca, femeia a imitat o faţă de copil care plânge.

La conferinţa de presă organizată după meci, LeBron James nu a precizat ce s-a întâmplat, dar a dat de înţeles că i s-ar fi spus ceva nepotrivit de către spectatori.

"Nu i-aş spune niciodată asta unui fan şi un fan nu ar trebui să i-o spună niciodată unui jucător”, a afirmat vedeta echipei Lakers.

 Acesta a fost primul meci jucat de LeBron James după ce a fost sancţionat cu o etapă de suspendare pentru că l-a lovit în figură, duminică, pe baschetbalistul Isaiah Stewart de la Detroit Pistons.

Dincolo de acest incident, James a fost cel mai bun de pe teren în meciul Indiana Pacers - LA Lakers, scor 116-124, după preungiri, joc în care a reuşit 38 de puncte. Malcolm Brogdon a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu 28 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele