Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Leo Grozavu, euforic, după victoria zdrobitoare cu Viitorul. ”Am făcut diferenţa cu spiritul de echipă, cu munca, cu atitudine, jos pălăria pentru băieţi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19438624/1/leo-grozavu.jpg

Sepsi OSK a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, FC Viitorul, în etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1, într-un meci transmis în direct pe Look Plus.

La final, Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor s-a declarat încântat de joc şi de rezultat, dar a tras şi un semnal de alarmă către echipă, care încă nu este salvată matematic de la retrogradare, dar realistic, supravieţuirea în Casa Liga 1 este aproape imposibil de ratat.

"Am făcut diferenţa cu spiritul de echipă, cu munca, cu atitudine, jos pălăria pentru băieţi, au făcut o partidă extraordinară.  

Mai sunt 2 jocuri, azi am făcut un pas mare spre salvare, trebuie să rămânem concentraţi. Dar prelungirea acestui sezon compromite şi sezonul viitor, este inadmisibil să nu ai o pauză de pregătire, să faci transferuri. 

Este infernal de greu să joci din 3 în 3 zile, unii nu au mai plecat de 8 luni acasă, este inuman să fie folosiţi ca nişte roboţi, fără vacanţă. Şi ei sunt oameni, au familli, vor să iasă din acest stress. 

Sezonul trebuie încheiat, altfel jucătorii ne iau la bătaie, unii nu mai rezistă. Regizorul trebuie să întrebe actorul dacă poate să joace sau nu, altfel spectacolul nu are sens, este un spectacol fals," a declarat Grozavu după victoria de la Ovidiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele