Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Leo Grozavu, euforic, după victoria zdrobitoare cu Viitorul. ”Am făcut diferenţa cu spiritul de echipă, cu munca, cu atitudine, jos pălăria pentru băieţi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19438624/1/leo-grozavu.jpg

Sepsi OSK a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, FC Viitorul, în etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1, într-un meci transmis în direct pe Look Plus.

La final, Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor s-a declarat încântat de joc şi de rezultat, dar a tras şi un semnal de alarmă către echipă, care încă nu este salvată matematic de la retrogradare, dar realistic, supravieţuirea în Casa Liga 1 este aproape imposibil de ratat.

"Am făcut diferenţa cu spiritul de echipă, cu munca, cu atitudine, jos pălăria pentru băieţi, au făcut o partidă extraordinară.  

Mai sunt 2 jocuri, azi am făcut un pas mare spre salvare, trebuie să rămânem concentraţi. Dar prelungirea acestui sezon compromite şi sezonul viitor, este inadmisibil să nu ai o pauză de pregătire, să faci transferuri. 

Este infernal de greu să joci din 3 în 3 zile, unii nu au mai plecat de 8 luni acasă, este inuman să fie folosiţi ca nişte roboţi, fără vacanţă. Şi ei sunt oameni, au familli, vor să iasă din acest stress. 

Sezonul trebuie încheiat, altfel jucătorii ne iau la bătaie, unii nu mai rezistă. Regizorul trebuie să întrebe actorul dacă poate să joace sau nu, altfel spectacolul nu are sens, este un spectacol fals," a declarat Grozavu după victoria de la Ovidiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele