Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Leo Grozavu, misterios despre viitorul său. ”M-am bucurat de creditul oferit de conducere, dar ştiţi cum este şi cu creditul ăsta, se termină câteodată”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20410476/1/grozavu.jpg

Sepsi nu arată deloc ca echipa care impresiona sezonul trecut, în Casa Liga 1. Rezultatele nu sunt cele dorite de conducere, dar nici jocul nu mai e acelaşi, nu mai e atât de plăcut.

Cei de la Fanatik scriu că Leo Grozavu ar putea fi chiar demis. Acesta a dezvăluit că nu a fost informat oficial despre acest aspect, însă a vorbit şi despre o eventuală ruputură.

“Sincer să vă spun, nu am discutat cu şefii despre o eventuală plecare. Nu ţine de mine acest lucru, ţine de ei. Este posibil să existe o şedinţă, dar deocamdată nu m-a anunţat nimeni nimic.

La începutul sezonului m-am bucurat de creditul oferit de conducere, dar ştiţi cum este şi cu creditul ăsta, se termină câteodată. O să vedem ce va fi, dar deocamdată nu am discutat”
, a spus tehnicianul, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele