Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Leo Messi anunţă că este aproape recuperat după ce a fost infectat cu Covid-19 şi abia aşteaptă să revină pe teren

PSG Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20551568/1/messi.jpg

Fotbalistul echipei PSG, Lionel Messi, care a fost infectat cu coronavirus la începutul anului, a anunţat, printr-un mesaj postat în social media că este aproape recuperat şi abia aşteaptă să revină pe teren.

“După cum ştiţi am avut Covid şi vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele primite şi să vă spun că a durat mai mult decât credeam, dar sunt aproape recuperat şi abia aştept să revin pe teren. M-am antrenat în aceste zile ca să fiu la capacitate maximă. În acest an vor fi provocări frumoase şi sper că ne vom revedea în curând”, a scris Messi.

PSG anunţa la 2 ianuarie că Lionel Messi are coronavirus, iar după doar trei zile preciza că argentinianul s-a vindecat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele