Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
ACUM pe Look Plus:  CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start ACUM pe Look Plus: CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei

Liga 1 cu spectatori? LPF a trimis o solicitare către MTS

Liga I Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19376601/1/lig.jpg

Justin Ştefan, secretarul general al LPF a înaintat o solicitare către Ministerul Tineretului şi Sportului, prin care cere că Liga 1 să poate avea spectatori în tribună, care să respecte distanţarea socială.

De asemenea, oficialul ligii a mai cerut că în cazul în care un jucător sau un membru al staff-ului unei echipe este depistat cu Coronavirus, competiţia să poată continua normal, fără să fie întreruptă.

„Măsurile propuse de autorităţi sunt de natură să afecteze în mod grav sănătatea psihologică a acestora în contextul în care jucătorii se află în izolare din 15 martie 2020. La nivel european nu a existat nicio ţară care să impună până la acest moment măsuri atât de restrictive şi oneroase precum cele dispuse de autorităţile române”, se arată în comunicat.

Măsura vine ca urmare a faptului că echipele stau foarte rău cu finanţele, iar legislaţia după relaxare permite adunări cu 500 de persoane în spaţii publice, astfel se estimează că aproximativ 300-350 de oameni ar putea asista la o partidă din tribună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele