Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

LIVE VIDEO | Gaz Metan - UTA 0-1. Miculescu dă lovitura în minutul 90 şi îi urcă pe arădeni pe podium

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20377514/4/gaz-metan-medias-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-30-08-2021.jpg

 
UTA Arad dă lovitura la Mediaş şi urcă pe locul al treilea în Casa Liga 1, după o victorie contra celor de la Gaz Metan. Unica reuşită a fost semnată de David Miculescu, în minutul 90.
 
Pentru ardeleni se anunţă vremuri grele, aceştia sunt pe penultima poziţie şi au ajuns la patru eşecuri consecutive.
----------------------------------------

Gaz Metan Mediaş - UTA Arad 0-1 (Miculescu 90)

Echipele de start:

Gaz Metan: Vâlceanu - Romeo, Matricardi, Filip, Velisar - Gabriel, Iancu - Chamed, Deaconu, Grădinaru - Irobiso

UTA: Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas - Batha, Passaglia - Ubbink, Roger, Miculescu - Dangubic

Minutul 90: GOL UTA! Antal centrează foarte bine jos, iar Miculescu este pe fază şi marchează.

Minutul 85: Batha şutează de la 15 metri, balonul este deviat involuntar de Hora şi se scurge pe lângă poartă, dacă ar fi fost pe cadru cel mai probabil era gol, deoarece Vâlceanu era prins pe picior greşit.

Minutul 82: UTA este aproape să dea lovitura, dar Vâlceanu salvează la lovitura de cap expediată de Miculescu.

Minutul 67: Ronaldo Deaconu bate o lovitură liberă, mingea ajunge la Lixandru care nu nimereşte cadrul porţii lui Iacob.

Minutul 57: Elevii lui Laszlo Balint sunt aproape de gol, pe un contraatac supranumeric. Ubbink se grabeşte să finalizeze şi trage într-un adversar.

Minutul 52: Batha reia cu capul de la limita careului, dar incomodat de un adversar trimite peste.

Minutul 42: Dangubic trimite din partea dreaptă la Ubbink, însă mijlocaşul celor de la UTA trage din prima puţin pe lângă poartă.

Minutul 21: UTA replică prin Roger, care trimite peste poartă.

Minutul 20: Irobiso trimite cu capul din corner, dar Batha este pe fază şi respinge de pe linia porţii.

Minutul 1: A început partida de la Mediaş!

---------------------------------------

Cu trei victorii în primele şase etape, interval în care a învins CS U Craiova şi a remizat cu FCSB, UTA lui Laszlo Balint şi-a depus deja candidatura pentru play-off, iar meciul de la Mediaş poate veni ca o confirmare a formei bune pe care o traversează arădenii. Învingători pe teren propriu cu FC Voluntari etapa trecută, 2-0, elevii lui Balint au deja 11 puncte, iar un succes i-ar ajuta să urce până pe locul al treilea, la egalitate cu FC Botoşani.
 
Dacă UTA are un start pozitiv, Gaz Metan vine după patru înfrângeri şi un egal în ultimele cinci etape, iar atmosfera în lotul lui Mihai Teja nu e chiar cea mai bună. Echipa ocupă penultimul loc, cu patru puncte, şi doar Academica Clinceni, cu un punct în şase etape, stă mai rău.
 
Meciul din această seară va fi al optulea confruntărilor directe: UTA a câştigat cinci, unul s-a terminat la egalitate, iar singura victorie a Gazului a venit în noiembrie 2020, în deplasare, scor 3-1.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele