Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Liverpool vrea să aducă un fundaş de la Inter, pentru a-l suplini pe van Dijk, care va lipsi enorm

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19518803/1/dij.jpg

Virgil van Dijk s-a ciocnit cu portarul Pickford. Fundaşul olandez a fost înlocuit de Jurgen Klopp, iar verdictul preliminar este unul crunt: ruptură a ligamentelor încrucişate. El ar putea lipsi până la 8 luni, lucru care ar însemna că ratează tot sezonul.

Liverpool a anunţat că fotbalistul va fi supus unei operaţii, iar imediat după va intra într-un program de recuperare.

Acesta va absenta minim patru luni, iar Klopp are nevoie rapid de un înlocuitor de valoarea apropiată. Cel ales este Milan Skriniar (25 de ani), de la Inter Milano, un fotbalist foarte curtat în această vară.

Pentru acesta s-au mai interesat Manchester City, Real Madrid şi Bayern Munchen. Skriniar evoluează la Inter, din anul 2017, când a fost transferat de la Sampdoria, pentru suma de 34 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele