Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Locuinţa lui Mario Icardi a fost spartă de hoţi. Pagubele sunt uriaşe

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19945534/1/icardi.jpg

Locuinţa din Neuilly-sur-Seine (o suburbie a Parisului) a atacantului italian Mario Icardi a fost spartă de hoţi, în timp ce jucătorul se afla cu echipa lui, PSG, în deplasare la Lorient, informează AFP.

Furtul a constatat, duminică, de persoane angajate de Icardi pentru a avea grijă de locuinţa lui. Acestea au observat obiecte din casă mutate şi altele dispărute.

Potrivit primelor estimări, hoţii au furat bijuterii, ceasuri, îmbrăcăminte de lux, în valoare de aproximativ 400.000 de euro.

Icardi, în vârstă de 27 de ani, a sosit la Paris Saint-Germaina de la Inter Milano, în septembrie 2019.

El a evoluat tot meciul la echipa pariziană, învinsă de Lorient (scor 3-2), duminică, în etapa a XXII-a a a campionatului francez Ligue 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele