Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Lovitura de teatru! Dennis Man, în vizorul lui AC Milan. ”Rossonerii” sunt dispuşi să achite o sumă uriaşă

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20112155/1/man.jpg

Chiar dacă nu a strălucit în meciul pierdut de Parma, pe teren propriu cu 1-3 în faţa lui AC Milan, Dennis Man poate fi protagonistul unui transfer surprinzător, chiar la ultima adversară a sa din Serie A.

Calciomercatonews.com notează că Dennis Man reprezintă ”un potenţial candidat de pe lista 'diavolilor' în perioada de transferuri din iarnă". Sursa anteriori citată scrie că formaţia de pe locul secund din Italia ar fi dispusă să achite 15 milioane de euro.

Singura problemă ar fi locul în echipă, dacă se va transfera sub comanda lui Stefano Pioli, Man ar avea şanse foarte mici să prindă un loc de titular la AC Milan, în schimb la Parma situaţia ar fi alta.

Chiar dacă ar retrograda în Serie B, cel mai probabil va fi unul din oamenii de bază, alături de Valentin Mihăilă şi va juca meci de meci.

Dacă se va realiza transferul, Man ar deveni al cincilea român din istoria lui AC Milan, după Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă şi Ciprian Tătăruşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele