Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Lovitură pe piaţa transferurilor din Serie A. Edin Dzeko va merge la Juventus

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19464924/1/roma.jpg

Juventus Torino este la un pas să producă o mare lovitură pe piaţa transferurilor. După plecarea lui Gonzalo Higuain, Andrea Pirlo a căutat întăriri pentru compartimentul ofensiv.

Cel ales este bosniacul Edin Dzeko, de la AS Roma. Presa italiană scrie că acesta va fi adus pentru suma de 10 milioane de euro.

Juve l-a mai vrut şi în trecut pe Dzeko, dar nu l-a lăsat soţia

Andrea Pirlo (41 de ani) este pus pe fapte mari, după ce a fost numit antrenor principal la Juventus Torino. Fostul mare fotbalist încearcă marea cu degetul şi vrea să îl transfere pe Edin Dzeko, de la AS Roma.

Presa din Italia scrie că această mutare vine în întărirea compartimentului ofensiv al ”bătrânei doamne”, care ar putea avea din toamnă un trio letal: Dyba-Dzeko-Ronaldo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele