Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mai rău decât la FCSB. Număr uriaş de cazuri de Coronavirus la echipa lui Răzvan Lucescu

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19486722/1/hil.jpg

Răzvan Lucescu s-a trezit cu o situaţie de coşmar la Al-Hilal. Un total de 27 de cazuri pozitive sunt la campioana din Arabia Saudită, care duminică, de la ora 18:00 va juca cu iranienii de la Shahr Khodrou, în etapa cu numărul V a Ligii Campionilor Asiei.

În ciuda numărului uriaş de infectări, Lucescu a reuşit să găsească un prim 11 şi să pună pe banca  trei fotbalişti de rezervă, situaţie similată cu cea a celor de la FCSB de joi, contra lui Topola.

Se implică activ în campanii umanitare

 Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, a făcut o donaţie impresionantă către Fundaţia Preţuieşte Viaţa, condusă de către vedeta de televiziune Andreea Marin.

Răzvan Lucescu (51 de ani) a făcut un gest superb pentru clubul Dinamo, în vară, atunci când s-a înscris în programul DDB. Antrenorul nu s-a limitat doar la fotbal şi a făcut o donaţie "consistentă" şi către organizaţia Andreei Marin.

Invitată la Look Sport LIVE, Andreea Marin s-a declarat impresionată de gestul antrenorului.

"Ţin să mulţumesc atât lui (n.r. - Răzvan Lucescu), cât şi familiei lui pentru donaţia consistentă pe care au făcut-o. Ei fiind departe de ţară, au aflat probabil de pe internet despre campania fundaţiei mele, Preţuieşte Viaţa, şi au făcut o donaţie consistentă. Nici prin cap nu mi-ar fi plăcut să dau un telefon până în Arabia Saudită.
Citeşte şi

A contat enorm ajutorul lor. Uite, sunt oameni minunaţi, care se gândesc, într-un astfel de moment greu, să pună umărul. Eu sunt de părere că oamenii activi, care cu adevărat pun umărul, sunt cei care fac ceva concret. La vorbe suntem cu toţii maieştri", a mărturisit Andreea Marin, la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri