Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

„Mai ţineţi minte ce se întâmpla prin Bucureşti când am plecat?” Un fost conducător de la Dinamo e gata să revină

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19634007/2/dina.jpg

Nicolae Badea este gata să revină la Dinamo. Acesta a mai condus formaţia din ”Ştefan cel Mare”, pe care a părăsit-o presat şi de suporteri, iar acum este gata să salveze echipa care a acumulat 4 luni de restanţe financiare.

Badea este un important om de afaceri din România, cu o avere estimată la 80 de milioane de euro, conform revistei Capital.

„Mai ţineţi minte ce se întâmpla prin Bucureşti când am plecat? Tot centrul, toată Floreasca şi zona stadionului erau împânzite cu mesaje şi graffiti de genul: «Să plece Badea!». Când toţi cei responsabili vor şterge aceste mesaje şi le vor înlocui cu «Să vină Badea!», dar le vor face să dispară pe toate…, poate că atunci o să mă gândesc serios la o eventuală întoarcere la Dinamo.

Repet, poate… Eu oricum n-am plecat niciodată de-adevăratelea şi am încercat mereu să ajut cu discreţie acest club, după forţele mele. Îmi pare rău pentru Dinamo, îmi pare rău pentru nişte suporteri extraordinari, pe care fotbalul românesc, societatea românească, nu ştiu când or să-i mai aibă…”, a declarat Nicolae Badea în Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele