Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Marius Constantin crede că Universitatea Craiova poate lua titlul. ”Suntem conştienţi că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptaţi, facem totul să reparăm asta”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19896252/1/constantin.jpg

Universitatea Craiova nu are startul de an pe care suporterii îl doreau. Oltenii au remizat cu Sepsi, scor 0-0, într-o partidă în care nu au creat pericol pentru buturile adverse aproape de loc.

Veteranul echipei, fundaşul Marius Constantin crede că lucrurile nu sunt terminat, iar lupta la titlul se va decide în trei. Următorul meci al Craiovei este luni, împotriva celor de la Astra Giurgiu, de la ora 20:00. Parta este în direct pe Look Sport+.

„Este părerea celor care cred că nu ne putem bate la titlu, dar noi nu suntem mulţumiţi cu locul 3 sau cu locul 2, vrem să fim primii şi vom face totul pentru asta. Fiecare trebuie să încerce să facă mai mult, iar uniţi vom reuşi.

Şi cu FCSB am avut posesia în prima repriză şi am avut ocazii, iar dacă marcam altul era meciul, dar nu am făcut-o şi după minutul 60 ne-au omorât, efectiv.

Din punctul meu de vedere, lupta pentru titlu se va duce în trei, dar celelalte echipe vor arbitra această luptă şi cu cât îşi fac treaba mai bine cu atât le vor încurca pe cele trei din faţă.

Suntem conştienţi că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptaţi, facem totul să reparăm asta, sperăm ca rezultatele bune să vină în urma unor evoluţii bune”
a declarat Marius Constantin, la conferinţa de presă, care a prefaţat partida cu Astra Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri