Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Croitoru nu doreşte să se vaccineze. ”Dacă vom fi condiţionaţi, atunci e altceva”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20020831/1/cro.jpg

După Leo Grozavu, încă un antrenor din Casa Liga 1 a declarat că nu vrea să se vaccineze. Este vorba despre Marius Croitoru, de la FC Botoşani.

Tehnicianul moldovenilor a declarat că nu are încredere totală în eficienţa serului şi se va vaccina, doar în cazul în care va fi obligatoriu. El a mai punctat faptul că va da mână liberă jucătorilor săi să aleagă dacă se imunizează sau nu.

„Părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte vaccinarea. Fiecare este liber să aleagă ce vrea să facă cu viaţa lui. Nu am să mă opun dacă sunt jucători care vor să se vaccineze. Nu am puterea de a le impune să facă ceva sau să nu facă. Dacă vom fi condiţionaţi, atunci e altceva.

Dar, atât timp cât alegerea ne aparţine, nu pot să-i oblig să facă un lucru. Personal, nu, nu mă voi vaccina”, a declarat Marius Croitoru, potrivit gsp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele