Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Măsurile luate de Poli Iaşi după ce a pierdut la 'masa verde' meciul cu Viitorul. Cine a greşit

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19576499/1/awa.jpg

Poli Iaşi a decis să sancţioneze un angajat al clubului, după ce instalaţia de nocturnă a arenei 'Emil Alexandrescu' s-a defectat. Echipa ieşeană a pierdut la 'masa verde' meciul cu Viitorul, din etapa a 9-a a Ligii 1.

Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul a fost suspendată în minutul 55, după ce nocturna nu a mai funcţionat. Iniţial, partida a început cu o întârziere de aproape o oră din cauza problemelor la instalaţia de iluminat.

Poli Iaşi conducea cu 2-1, după reuşitele lui Zajmovic (51') şi Onea (54'), dar FRF a decis că Viitorul va câştiga meciul cu 3-0 la 'masa verde'.

"În urma efectuării anchetei interne după defectarea instalaţiei de iluminat artificial a Stadionului Emil Alexandrescu, eveniment ce a condus la pierderea la masa verde a meciului cu FC Viitorul, conducerea executivă a CSM Politehnica Iaşi a stabilit sancţionarea domnului Virgil Grierosu cu avertisment scris şi penalitate financiară în cuantum de 10% din salariu pe o perioadă de trei luni, conform legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19576499/2/nocturna-iasi.jpg

"Considerăm că şi CSM Politehnica are partea sa de vină pentru evenimentul nefericit de la meciul cu Viitorul. Chiar dacă este singurul angajat al clubului pe partea de administrare a bazei sportive din Copou şi nu are în fişa postului sarcini privind întreţinerea şi funcţionarea instalaţiei de iluminat, domnul Virgil Grierosu ar fi trebuit să reacţioneze imediat ce nocturna a prezentat primele deficienţe de funcţionare, în preziua jocului. Ne dorim să nu se mai repete astfel de cazuri, iar echipa noastră să beneficieze, cu adevărat, de avantajul terenului propriu", a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele executiv al CSM Politehnica Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele