Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Maxim şi alţi jucători au insistat pentru ca Şumudică să rămână la Gaziantep FK. Şi preşedintele clubului a vrut ca tehnicianul să nu plece

Stranieri Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19897251/1/alexandru-maxim.jpg

Alexandru Maxim şi alţi jucători ai echipei Gazianatep FK au vorbit cu conducerea clubului turc, insistând ca Marius Şumudică să rămână, însă fără succes. Şi preşedintele grupării, Mehmet Buyukekşi, ar fi vrut ca tehnicianul să nu plece, dar nu i-a putut convinge pe conducătorii locali, în frunte cu guvernatorul Davut Gul, susţine cotidianul Gaziantep Guneş, citat de sporx.com.

Potrivit jurnalului turc, după conferinţa de presă susţinută de Şumudică înainte de plecarea de la Gaziantep, în care tehnicianul a plâns şi a spus că îi pare rău de ce s-a întâmplat şi de faptul că o greşeală a sa a dus la despărţire, românul a fost contactat telefonic de Mehmet Buyukekşi. El i-ar fi spus tehnicianului că a procedat aşa cum trebuie. “Am vorbit şi înainte. Eu nu am vrut ca tu să pleci. Dacă aveam intenţia să renunţăm la tine în acest moment la conducerea echipei în locul tău era alt antrenor. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă veste de la mine până dimineaţa”, i-ar fi spus Buyukekşi lui Şumudică.

La hotelul în care se afla Şumudică au venit apoi pentru a fi alături de tehnician jucătorii Alexandru Maxim, Kevin Mirallas şi Jean-Armel Kana-Biyik. Ei l-au sunat, fiecare în parte, pe Buyukekşi. Şi alţi jucători au discutat la telefon cu preşedintele clubului şi i-au spus că Şumudică trebuie iertat şi că ei formează o familie. Jucătorii au vorbit şi cu alţi oficiali din conducerea clubului.

Mehmet Buyukekşi a vorbit, la rândul său, cu guvernatorul Davut Gul şi cu alţi conducători din Gaziantep, însă nu a reuşit să convingă.

După toate discuţiile, vineri, la ora locală 11.00, Buyukekşi l-a sunat pe Şumudică şi i-a spus acestuia că în pare rău, dar despărţirea este definitivă. “Mulţumim pentru tot. Nu vom uita tot ce ai făcut pentru echipă”, a spus preşedintele clubului.

Marius Şumudică a revenit vineri în România.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele