Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Mbappe, contract pe viaţă cu PSG? Reacţia lui Nasser Al-Khelaifi

PSG Publicat pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20234300/1/mbappe-1.jpg

Kylian Mbappe (22 de ani) este dorit de multe echipe tari ale Europei, cea mai insistentă fiind Real Madrid. Cu toate acestea, posibilitatea ca francezul, campion mondial deja, cu naţionala Franţei în 2018, nu va pleca de la PSG. Nasser Al-Khelaifi (47 de ani), preşedintele parizienilor, a afirmat că Mbappe nu e de vânzare.

Poate şi în febra declaraţiei, conducătorul a spus, chiar, că nu îl va vinde vreodată pe Kylian Mbappe şi că acesta va rămâne pentru totdeauna la PSG. Aceeaşi mişcare care seamănă cu situaţia lui Leo Messi la Barcelona, care are şanse infime să mai plece de la gruparea catalană, deşi zvonurile erau destul de intense în ultima perioadă, cum să va semna cu alt club.

Voi fi clar. Kylian Mbappe va rămâne la Paris! Nu îl vom vinde vreodată şi nu va pleca vreodată gratis. Are tot ce îi trebuie în Paris. Unde ar putea să meargă? Ce club, la nivel de ambiţie, poate concura cu PSG astăzi? Lucrurile merg bine, sper că vom ajunge la un acord pentru un nou contract. Aici e Paris, e ţara sa natală. Are o misiune, nu doar de a juca fotbal, ci de a promova ligue 1, ţara sa şi capitala acesteia”, a spus Al-Khelaifi.

Mundo Deportivo  anunţa zilele trecute că Real Madrid e pregătită să facă orice pentru a aduce cei mai buni tineri ai momentului în fotbalul mondial. Este vorba de Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, şi Kylian Mbappe, de la PSG.

Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august”, a explicat Siro Lopez, citat de cei de la Defensa Central.

Sylvain Ripoll, selecţionerul naţionalei de tineret a Franţei, l-a înscris pe jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, pe lista fotbaliştilor ce ar putea ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din perioada 22 iulie - 7 august.

Totuşi, prezenţa lui Mbappe este problematică având în vedere că Franţa evoluează şi la Euro-2020, competiţie care are loc în perioada 11 iunie -11 iulie, iar apoi clubul PSG ar putea să nu fie de acord cu participarea jucătorului la Tokyo.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele