Ultima oră
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei
S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele” S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele”
O nouă opţiune pentru Viitorul. Jucătorul care se va prezenta la antrenamentele conduse de Hagi: "Se vede cu ochiul liber că e în formă" O nouă opţiune pentru Viitorul. Jucătorul care se va prezenta la antrenamentele conduse de Hagi: "Se vede cu ochiul liber că e în formă"
Surpriză la Juventus. Maurizio Sarri ar fi pe făraş. Se pregăteşte un super înlocuitor Surpriză la Juventus. Maurizio Sarri ar fi pe făraş. Se pregăteşte un super înlocuitor

Mercedes a vorbit despre viitorul echipei în Formula 1. Ce se întâmplă din 2021

Auto Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19376581/1/mercedes.jpg

Campioana en-titre la constructori şi piloţi din Formula 1, Mercedes a dezminţit zvonurile conform cărora intenţionează să se retragă din competiţie la finele anului 2020.

"Speculaţiile despre o eventuală retragere din Formula 1 continuă să fie neîntemeiate şi iresponsabile. Sportul acesta a luat măsurile potrivite pentru a face faţă consecinţelor pandemiei de coronavirus şi a realiza viitoarea sa viabilitate financiară", a afirmat într-un comunicat de presă echipa.

Totuşi, din sezonul următor, gruparea va trece prin mari restructurări, datorită noilor reglementări de plafonare a bugetului. Gruparea lui Tot Wolf va fi nevoită se reducă drastic finanţele.

Iniţial echipa avea anunţat un buget de 175 de milioane euro, dar în urma noilor directive FIA, acesta a scăzut la 145 de milioane de euro, o sumă oricum foarte mare comparată cu cea a rivalelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto

Ultimele articole Toate articolele