Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mercedes a vorbit despre viitorul echipei în Formula 1. Ce se întâmplă din 2021

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19376581/1/mercedes.jpg

Campioana en-titre la constructori şi piloţi din Formula 1, Mercedes a dezminţit zvonurile conform cărora intenţionează să se retragă din competiţie la finele anului 2020.

"Speculaţiile despre o eventuală retragere din Formula 1 continuă să fie neîntemeiate şi iresponsabile. Sportul acesta a luat măsurile potrivite pentru a face faţă consecinţelor pandemiei de coronavirus şi a realiza viitoarea sa viabilitate financiară", a afirmat într-un comunicat de presă echipa.

Totuşi, din sezonul următor, gruparea va trece prin mari restructurări, datorită noilor reglementări de plafonare a bugetului. Gruparea lui Tot Wolf va fi nevoită se reducă drastic finanţele.

Iniţial echipa avea anunţat un buget de 175 de milioane euro, dar în urma noilor directive FIA, acesta a scăzut la 145 de milioane de euro, o sumă oricum foarte mare comparată cu cea a rivalelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele