Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Mesajul important transmis de Ianis Hagi fanilor lui Rangers

Stranieri Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19319284/2/ianis-hagi.jpg

Ianis Hagi le-a transmis un mesaj, duminică, fanilor formaţiei scoţiene şi cadrelor medicale, menţionând că dacă regulile impuse de autorităţi vor fi respectate, totul va fi în regulă.

Vreau să transmit iubire şi susţinere din partea familiei Rangers lumii întregi, în special medicilor, asistentelor, care au curajul de a merge în fiecare zi la muncă şi de a încerca să salveze vieţi. Abia aştept să revin la antrenamente, să îi revăd pe băieţi şi să mă pregătesc cu ei în fiecare zi.

Dar ştim că ne aflăm într-o situaţie dificilă acum, aşa că trebuie să rămânem sănătoşi, în siguranţă, să stăm acasă, să încercăm să respectăm regulile şi totul va fi în regulă”, a spus Ianis Hagi într-un filmuleţ postat pe pagina de Facebook a Glasgow Rangers.

Scoţienii ar putea fi cumpăraţi de un fond investiţii

Clubul Glasgow Rangers ar putea fi cumpărat în următoarele luni de acelaşi fond de investiţii care deţine pachetul majoritar de acţiuni de la FC Liverpool.  Jim McCall, unul dintre cei mai bogaţi scoţieni, a făcut parte dintr-un consorţiu care a fost foarte aproape să cumpere echipa care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe Ibrox Park.

Se întâmpla în 2012, dar omul de afaceri a fost acum contactat de fondul de investiţii care o deţine pe Liverpool şi i s-a propus să se ocupe de viitoarea investiţie. Deocamdată nu se cunoaşte preţul clubului la care evoluează şi Ianis Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele