Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Mihăilă, anunţat titular cu Udinese. Dennis Man, rămâne uitat pe banca de rezerve

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19995317/1/man-mihaila.jpg

Valentin Mihăilă (22 de ani) nu l-a convins, încă, pe antrenorul Roberto D'Aversa că merită un post de titular la Parma, dar suporterii încep să-l ceară insistent în echipa de start.

Fostul oltean a avut 21 de minute bune contra celor de la Verona (1-2), când a intrat din postura de rezervă, iar viteza sa i-a făcut pe mulţi fani să creadă că titularizarea devine inevitabilă. Evenimentul s-ar putea petrece duminică, în direct pe Look Sport. Mihăilă este anunţat titular cu Udinese, fiind refăcut complet după accidentare, singura problemă fiind legate de câteva kilograme în minus.

"Duminică, la prânz, românul de la Parma ar putea să înceapă din primul minut împotriva lui Udinese. Gervinho urmează să fie sacrificat.

Se pare că problema lui Valentin Mihăilă, de după accidentare, s-a rezolvat, operaţia l-a adus pe drumul cel bun. Trebuie să mai pună câteva kilograme pe el pentru a putea concura cu adversarii şi pentru a fi considerat un titular de drept",
au scris cei de la Parma Today.

Probleme pentru Dennis Man

Dacă pentru Mihăilă sunt veşti bune, situaţia lui Dennis Man rămâne în aer. Fotbalistul adus pentru 13 milioane de euro de la FCSB va fi lăsat şi contra celor de la Udine pe banca rezerve cel mai probabil, după ce etapa trecută a intrat abia în minutul 87.

Echipele probabile:

Parma: Sepe; Conti, Alves, Bani, Gagliolo; Kucka, Brugman, Kurtic; Mihăilă, Cornelius, Gervinho
Udinesse: Musso; Becao, Nuytinck, Bonifazi; Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Walace, Zeegelaar; Deulofeu, Llorente

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele