Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Mihăilă i-a spus lui Gardoş ce va face în această vară: "Asta am înţeles de la el!"

Serie A Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20257431/1/image-2021-03-7-24649367-41-valentin-mihaila.jpg


Valentin Mihăilă (22 de ani) are viitorul pe termen scurt legat de cei de la Parma, în ciuda retrogradării echipei în Serie B. Internaţionalul român şi-a petrecut o parte din vacanţa de vară alături de Florin Gardoş şi i-a dezvăluit fundaşului de la Academica Clinceni că nu ia în calcul o plecare de la clubul patronat de Kyle Krause.
 
Miliardarul american care conduce destinele "cruciaţilor" a fixat ca obiectiv revenirea pe prima scenă a fotbalului italian după doar un sezon, iar Valentin Mihăilă şi Dennis Man sunt puncte centrale ale noului proiect bazat pe jucători tineri. Conştient că mai are paşi în faţă de făcut şi că nu s-a adaptat încă 100% rigorilor din fotbalul din Cizmă, fostul atacant al Craiovei a decis să rămână şi să pună umărul la tentativa de promovare:
 
"Nu schimbă echipa! Din ce am înţeles de la el va rămâne. Nu am vorbit foarte multe detalii. El ştie ce este cel mai ok pentru cariera lui, dar probabil că va rămâne. El înclină să rămână, da. El şi Man au venit în urmă cu scurt timp, s-au cheltuit mulţi bani şi nu ştiu cât de uşor ar fi de vândut. Plus că din ce am înţeles, patronul său îşi doreşte neapărat să promoveze în Serie A", a declarat Gardoş, pentru Playsport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele