Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia

Stranieri Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20120412/1/man-morutan-parma-fb.jpg

Sâmbătă este programat un meci între români în Serie A, în Cagliari – Parma. Răzvan Marin, Dennis Man şi Valentin Mihăilă se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar doi sunt daţi ca titulari, este vorba de Marin şi Man, de presa din Italia.

Mihăilă şi-a revenit după accidentare, dar el nu va fi nici de această dată pe teren, va fi rezervă, conform ultimelor informaţii din presa din Peninsulă.

  • Cagliari: Vicario - Rugani, Godin, Carboni - Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis - Pavoletti, J. Pedro
  • Parma: Sepe - Busi, Bani, Osorio, Pezzella - Kucka, Brugman, Kurtic - Man, Pelle, Gervinho

Duelul suferinţei românilor din Serie A se vede la Look Sport. Sâmbătă, de la ora 21:45, se întâlnesc, în etapa a 31-a din Serie A, Cagliari şi Parma. Trei dintre cei mai promiţători fotbalişti ai României se vor duela pentru trei puncte de aur în lupta pentru evitarea retrogradării. Răzvan Marin, de la Cagliari, şi Dennis Man, şi Valentin Mihăilă de la Parma.

Pe lângă transmisiunea în direct a meciului asigurată de către Look Sport, pe site-ul www.looksport.ro veţi regăsi cele mai importante faze ale meciului, printre ele numărându-se şi acţiunile care îi au în centrul atenţiei pe Marin, Mihăilă şi Man.

De la împrumutul său de la Ajax, Răzvan Marin s-a impus ca titular incontestabil la Cagliari. Evoluţiile sale constante pe plan defensiv şi ofensiv se văd şi în cifrele sale. Marin are un gol şi trei pase de gol, în 30 de apariţii, în Serie A, din postura de mijlocaş central, la o echipă care nu a înscris până acum decât 31 de goluri. Mai mult decât atât, Răzvan Marin se remarcă aproape în fiecare meci cu şanse de gol create pentru echipa sa, pe lângă aportul său pe plan defesiv.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele