Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu, eşec surprinzător cu Dinamo KIev. A pierdut în faţa unei echipe din liga secundă

Stranieri Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19448435/1/lucescu.jpg

Mircea Lucescu a pierdut primul meci pe banca lui Dinamo Kiev. Echipa românului a cedat în a doua partidă amicală de când a reluat pregătirile, cu o echipă din liga secundă din Ucraina, Desna. Dinamo a cedat cu 1-2, iar îngrijorarea este mare pentru că mai este puţin până la începerea noului sezon.

Mircea Lucescu a trimite pe teren următoarea echipă: Buşcian – Karavaev, Sirota, Kedziora, Timcik – Sidorciuk, Buialski – Lednev, Ţitaişvili, Buleţa – Supriaga.

”Il Luce” a debutat pe banca echipei Dinamo Kiev, într-o partidă amicală cu Veres Rivne, formaţie din liga a treia din Ucraina. Dinamo s-a impus cu 3-0, prin golurile lui Mikkel Duelund (6′), Vladyslav Supryaga (16′) şi Carlos de Pena (52′). Trupa lui ”Il Luces” este pe ultima sută înaintea primei partide oficiale din noul sezon. Va înfrunta în această lună, pe 25 august, Şahior Doneţk în Supercupa Ucrainei.

Doi jucători de la Dinamo Kiev au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre Nazariy Rusyn şi Roman Vantuha, care sunt colegi de cameră. Din fericire, restul lotului nu are probleme, de asemenea nu sunt cazuri pozitive nici în staff.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele