Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Mircea Lucescu, lăudat de antrenorul lui Villarreal! Unai Emery: “Un antrenor extraordinar. Respect foarte mult ceea ce a realizat în carieră”

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20058392/2/lucescu.jpg

Dinamo Kiev primeşte vizita echipei spaniole Villarreal, joi, de la ora 19:55, în manşa tur din optimile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport 2. Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene, a primit laude din partea viitorului adversar, Unai Emery.

Villarreal, ocupanta locului 7 în LaLiga, este considerată favorită la calificarea în sferturile de finală ale Europa League. Dinamo Kiev este liderul campionatului Ucrainei, cu un avans de patru puncte faţă de Şahtior Doneţk.

Villarreal este fără victorie în campionatul Spaniei din 8 ianuarie 2021. În Europa League, 'Submarinul Galben' a reuşit o dublă victorie entuziasmantă cu RB Salzburg în runda precedentă (2-0 şi 2-1).

La capitolul absenţe de lot, Dinamo Kiev nu poate conta pe Băluţă, Verbic şi Burda, iar Villarreal nu-i poate folosi pe Coquelin, Iborra, Pena, Pina şi Alberto Moreno.

“Vom întâlni o echipă bună, aflată pe primul loc în campionatul Ucrainei. Este o formaţie foarte tânără, cu un antrenor extraordinar, Mircea Lucescu. Au calitate şi le place să aibă posesia. Va fi dificil, e o echipă obişnuită cu marile competiţii, care are un antrenor extrem de experimentat.

L-am cunoscut pe Lucescu, respect foarte mult ceea ce a realizat în carieră. L-am întâlnit cu Sevilla când era la Şahtior, iar Dinamo este o echipă foarte asemănătoare cu cea de atunci. Să ai fani în tribune este un avantaj pentru oricine, iar acest lucru le poate da un mic avantaj, însă sper ca fotbalul să beneficieze din nou de sprijinul suporterilor”, a spus Unai Emery la conferinţa de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20058392/1/emery.jpg

Şi Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de laudă pentru Unai Emery şi pentru jucătorii de la Villarreal.

“Emery este un antrenor foarte bun, care analizează totul în detaliu şi care pregăteşte fiecare meci cu atenţie, în privinţa tacticii şi a analizei adversarilor. Villarreal are mulţi jucători cu experienţă, în special în comparaţie cu echipa noastră. Emery a avut perioade de succes nu doar la Sevilla, cât şi la Arsenal şi PSG”, a spus antrenorul român.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele