Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

Dinamo Kiev şi FC Barcelona se înfruntă marţi, la Kiev, în runda a patra din grupele Ligii Campionilor. Ambele echipe au probleme mari de lot, iar Mircea Lucescu vrea să producă o surpriză împotriva catalanilor. Antrenorul român a spus că absenţa lui Leo Messi poate fi compensată de evoluţia altor jucători de valoare.

  • Meciul Dinamo Kiev - FC Barcelona, programat de la ora 22:00, va fi transmis în direct pe Look Sport.+. 

În tur, Barcelona s-a impus la limită, scor 2-1. Catalanii au maximum de puncte în grupa G, în timp ce Dinamo Kiev ocupă poziţia a treia, cu un singur punct.

Mircea Lucescu nu poate miza pe 12 jucători, în timp ce la Barcelona vor absenta Leo Messi, Gerard Pique, Sergio Busquets, Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele şi Frenkie de Jong.

"Sigur, vrem să câştigăm mâine. Dar se vor înfrunta două echipe cu filozofii diferite, cu resurse diferite şi idei de joc diferite. Victoria ar fi foarte importantă pentru noi. Îmi aduc aminte de situaţia din 2004, când Messi abia îşi începea cariera. Echipa pe care o antrenam atunci, Şahtior, a jucat cu Barcelona. Am câştigat cu 2-0, în ciuda faptului că Barcelona avea o echipă extraordinară, cu Xavi şi Iniesta în primul ‘11’.

Acel moment a reprezentat un impuls extraordinar pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina, pentru că am învins o asemenea echipă. Acela a fost primul pas. Dinamo Kiev a lipsit mult timp din Liga Campionilor. Vreau ca acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea şi progresul lui Dinamo Kiev în Europa.

Barcelona e Barcelona. E clar că prezenţa lui Messi oferă mereu un avantaj în privinţa creaţiei ofensive. Dar în acelaşi timp, absenţa lui Messi sugerează că Barcelona va juca mai bine din punct de vedere defensiv. Barcelona dă foarte mulţi bani pe transferuri, aşa că toţi jucătorii sunt la un nivel înalt. Să nu uităm de jucătorii tineri şi talentaţi, la 21-22 de ani sunt deja experimentaţi şi au calităţi certe.

Am la dispoziţie aceiaşi 13 jucători pe care i-am avut şi în meciul de campionat. Fiecare jucător vrea să câştige mâine, dar una e să vrei şi altceva e să poţi", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri