Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

MM Stoica a găsit antrenorul perfect pentru FCSB: ”Nu cred că a existat jucător care să-i răspundă”

FCSB Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19488155/1/mm-stoica.jpg

FCSB şi-a găsit deja antrenor, dacă Toni Petrea va pleca la un moment de la echipă. Potrivit declaraţiilor lui Mihai Stoica, Mihai Pintilii este omul potrivit care poate ocupa în orice moment banca tehnică. Oficialul îl vede pe fostul mijlocaş ca pe un lider adevărat. Încă de la prima sa venire la FCSB l-a catalogat astfel.

Mai mult, Pintilii are şi o relaţie bună cu jucătorii, iar asta s-a văzut în meciul de duminică seară, cu FC Argeş, câştigat cu 3-0.

Şi cât a fost secund, şi când era în teren şi se întâmpla să fie înlocuit din pricina accidentărilor şi rămânea pe bancă, Pintilii tot timpul a fost antrenor la echipa asta, chiar şi când juca. Din clipa în care a ajuns la noi, în 2012. Pentru că asta e construcţia lui, e lider înnăscut, toată lumea l-a respectat şi l-a ascultat. Nu cred că a existat vreun jucător care să îi răspundă vreodată lui Pintilii nici când era jucător.

Aţi văzut manifestarea lui Man când a marcat, în braţele cui s-a dus, iar Denis nu este un om care să se exteriorizeze, e un tip introvertit, vă daţi seama cam ce legătură este între ei. Pinti e exact ce avem noi nevoie la ora asta, d-aia am şi insistat ca el să rămână în club, nici nu conta poziţia pe care şi-o alegea, conta să fie cu noi”, a declarat Mihai Stoica pentru TelekomSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele