Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Motivul din spatele retragerii lui Tătăruşanu de la naţională: ”Nu e din vina noastră. E posibil să revină, nu ştii ce se va întâmpla”

Echipa nationala Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19633835/2/ciprian-tatarusanu-romania.jpg

Ciprian Tătăruşanu a luat decizia să se retragă de la echipa naţională. Anunţul a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că este un fotbalist extrem de important şi, poate, singurul care părea de neînlocuit pe postul său. Despre retragerea sa a vorbit secundul Nicolae Dică, recent.

Se pare că la baza deciziei lui Tătăruşanu ar sta anumite aspecte care ţin de viaţa personală. Ajuns la 34 de ani, portarul legitimat la AC Milan se gândeşte să dedice mai mult timp familiei.

Nu ştim ce se întâmpla, noi am vorbit cu el şi după joc, nu ne aşteptam la acest lucru şi a spus că se va retrage. E posibil să revină, nu ştii ce se va întâmpla, dar sunt şanse foarte mici. S-a gândit că are o vârstă, că era de atâta timp la echipa naţională, îşi dorea să fie alături mai mult de familie şi d-asta a luat această hotărâre.

Nu din vina noastră şi nu putem să-i forţăm pe jucători să vină la naţională. Vom găsi, sunt jucători pe care i-am urmărit, alţi portari care au fost în lotul naţionalei la ultimele jocuri şi sperăm ca la jocuri să găsim soluţiile cele mai bune”, a mai spus secundul naţionalei la TelekomSport.

Meciul cu Irlanda de Nord (1-1) a fost ultimul al lui Ciprian Tătăruşanu sub tricolor. Portarul de la AC Milan a trimis o scrisoare fanilor prin care i-a anunţat că se retrage de la prima reprezentativă!

Tătăruşanu a debutat în 2010 pentru România şi a apărat timp de 11 ani poarta noastră, fiind participant cu prima reprezentativă la EURO 2016 şi căpitan al tricolorilor. Prin cele 73 de partide pentru naţională, devine ocupatul locului 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu meciuri pentru România, la egalitate cu Cosmin Contra.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri