Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Mrzljak, gata să-l lase pe Edi Iordănescu în afara play-off-ului: "Dacă nu mă bate, rămâne în play-out!"

Superliga Publicat pe 21 feb 2020
mail-share icon Email
  • Gaz Metan Medias – Dinamo, LIVE pe Look Plus, duminică, de la 16:30

Croatul Filip Mrzljak nu este dispus să-i facă nicio concesie fostului său antrenor Edward Iordănescu pentru ca Gaz Metan Mediaş să se califice în play-off. "Dacă mă bate pe mine, intră în play-off, dacă nu mă bate, nu intră", îi transmite mijlocaşul dinamovist fostului său tehnician de la Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

Derbiul a trecut deja. E bine, ne pregătim pentru următorul meci. Noi întrăm pe teren pentru victorie. Mereu e greu la Mediaş, dar noi mergem să câştigăm, să menţinem ritmul. Din păcate nu am putut intra în play-off, dar şi play-out-ul va fi greu. Un meci nu ridică prea mult moralul, chiar dacă a fost derbi, a fost foarte frumos, atmosfera a fost perfectă şi foarte bine că am câştigat noi. Dar a trecut deja, o zi, două euforie şi apoi la muncă. La începutul campionatului, eu am venit târziu, mulţi jucători au venit târziu şi acum toţi am făcut pregătire bună în iarnă şi am intrat altfel. Cu Voluntari nu a ieşit cum am vrut noi, dar am jucat ceva. Înainte s-au întâmplat prea multe lucruri care ne-au scos din play-off, aşa gândesc eu şi cred că am dreptate.

Îl cunosc bine pe Edi Iordănescu, ştiu că e un antrenor foarte bun, care are numai fotbal în cap, între 00.00 şi 24.00. Ar însemna foarte mult să intre cu Gaz Metan în play-off, dar dacă mă bate pe mine, intră, dacă nu mă bate, nu intră. Dacă vrea să se bată cu cele mai bune echipe, trebuie să ne bată şi pe noi, dar nu va fi un meci uşor.

Noi am ieşit din derbi foarte motivaţi şi cu o stare foarte bună şi eu cred că batem noi. Vrem şi noi să arătăm că putem câştiga mai mult decât un meci. După victorie trebuie să vină iar victorie, nu să avem victorie, înfrângere, victorie, înfrângere.

Trebuie să ţinem un ritm bun şi o să arătăm duminică că putem. Obiectivul nostru e să câştigăm orice meci pe care-l jucăm, intrăm în play-out să-i batem pe toţi. Mai avem şi cupa, prin cupă să prindem Europa. Dacă jucăm acolo bine şi câştigăm cupa, atunci sezonul nu a fost aşa rău. Nici eu nu sunt fericit că nu am reuşit nici obiectivul echipei, nici pe al meu, pentru că mereu am fost prin play-off şi am venit aici să fac performanţă şi să arăt că echipa asta merită să fie cât mai sus.

Din păcate, nu am reuşit, dar nu renunţăm la nimic. Am vorbit despre prelungire, dar nu depinde doar de mine. Eu încerc să arăt totul pe teren, sunt destul de bun să ţin tricoul ăsta pe mine, restul e la conducere, dacă mă vrea sau nu mă vrea. E sunt fericit pentru Cluj şi pentru Rom1nia că a reuşit un rezultat pozitiv cu o echipă aşa mare cum e Sevilla. Forma lui Hagi va ajuta la calificarea pe care o aveţi cu Islanda. E vreau ca România să câştige meciul acesta în Europ
a", a declarat Mrzljak.

Dinamo va evolua, duminică, de la 16.30, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele