Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Narcisa Lecuşanu a identificat mai multe probleme în jocul celor de la CSM Bucureşti. ”Echipa a stat doar în Grubisic şi Neagu”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20112288/1/csm-tska.jpg

CSM Bucureşti a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin! La Moscova, în direct pe Look Sport+, ŢSKA a reuşit o victorie la cinci goluri diferenţă, scor 24-19, şi a mers mai departe graţie golurilor înscrise în deplasare. La Bucureşti, CSM s-a impus cu 32-27.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 goluri din 15 aruncări.

Fosta mare handbalistă Narcisa Lecuşanu a declarat că nu este atât de surprinsă de rezultat, întrucât s-au făcut multe greşeli în manşa tur, iar lipsa de experienţă a lui Adi Vasile la acest nivel s-a simţit.

”Cumva jocul lui CSM Bucureşti nu mi-a dat speranţe. Nu am avut cea mai mare încredere. Nu am ştiut să conservăm la Bucureşti avantajul de 9 goluri avut la un moment dat. Acum, la Moscova, echipa a stat doar în Grubisic şi Neagu. Sunt jucătoare gen Laura Chiper Moisă care se vede că nu au jucat tot sezonul sau au evoluat foarte puţin. Acum, când le-ai trimis să joace, nu au putut.

Lazovic a făcut un meci slab, deşi în meciurile de până acum a jucat formidabil. Nu l-am înţeles pe Adi Vasile de ce nu a scos-o, să o ţină trei-patru minute să o liniştească. Poate trebuia băgată şi Bazaliu sau Perianu acolo. Ai nevoie de toţi oamenii într-o echipă. Ştiu, e uşor de pe margine, eu nu sunt la antrenamente să văd cum se pregătesc. Poate acolo e o explicaţie”, a declarat Lecuşanu, pentru gsp.ro.

  • Narcisa Lecuşanu face parte din Comitetului Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele