Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Neluţu Varga neagă posibila demitere a lui Dan Petrescu: ”Sunt doar 'şopârle'”

CFR Cluj Publicat pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20438056/1/nelutu-varga.jpg

Posibilitatea ca Dan Petrescu să fie dat afară de la CFR Cluj este 0! Asta a anunţat patronul Neluţu Varga, după zvonurile cum că postul antrenorului se află în pericol şi că, mai mult, între favoriţi să îi ia locul se află Adrian Mutu, recent plecat de la FC U Craiova.

Neluţu Varga are încredere în faptul că Dan Petrescu poate duce CFR Cluj în primăvara europeană, iar prestaţiile mai puţin reuşite de până acum sunt puse pe seama faptului că revenirea ”Bursucului” s-a produs relativ recent.

Să fie clar, nici nu se pune problema despărţirii de Dan. De-abia s-a întors în club, cum să faci performanţă în câteva săptămâni? Sunt doar 'şopârle' aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici şi bagă tot felul de influenţe prin prieteni ziarişti. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viaţă bun.

Am mare încredere că vom merge în primăvara europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziţia a doua e accesibilă. Sunt convins că băieţii vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare”, a mai spus Varga, pentru playsport.ro.

CFR Cluj trece prin momente delicate, iar Dan Petrescu este pus în faţa celui mai greu adversar din grupele Conference League. În etapa III, ardelenii evoluează pe teren propriu contra celor de la AZ Alkmarr, de la ora 22:00. Toată acţiunea va putea fi urmărită live text pe looksport.ro.

Olandezii sunt pe primul loc, cu patru puncte (victorie cu Jablonec şi remiză cu Randers), în timp ce feroviarii au doar un punct bifat, runda trecută, contra celor de la Randers, în runda inaugurală au cedat cu Jablonec.

“Da, mă sperie Alkmaar, pentru că au un lot foarte bun, tânăr, 14 jucători de echipă naţională, entuziasm, tinereţe, viteză... Fotbalul olandez a produs mereu jocuri de calitate. Jocul de atac al lor este unul pe care nu l-am văzut demult la alte echipe. Trebuie să încercăm să oprim acest joc, dar nici noi nu suntem într-o formă foarte bună în acest moment.

Pe mine mai mult mă sperie forma noastră decât cei de la Alkmaar, dar şi cei de la Alkmaar merită respectaţi şi temuţi pentru că joacă un fotbal de mare calitate. După ultimul meci (n.r.- înfrângerea cu Rapid, scor 2-0) a fost mult mai greu, nu prea am dormit deloc, nu am înţeles nimic din acel meci, e clar că principalul vinovat la orice rezultat e antrenorul.

Am încercat să văd unde am greşit şi ce trebuie să fac în continuare. Trebuie să încercăm să facem o figură frumoasă. Alkmaar e favorită clară în acest meci. Să văd după meci să aibă toţi capetele sus că au dat totul în teren, să văd un spirit de echipă care a lipsit la ultimul meci”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu AZ Alkmaar.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele