Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

Nemulţumit şi supărat. Contra acuză o "conspiraţie": "Nu ştiu ce să mai cred. Dinamo nu e dorită în play-off!"

Superliga Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19518081/1/rps0440.jpg


Cosmin Contra (44 de ani) recunoaşte că nu e mulţumit de modul în care s-au comportat jucătorii săi în partida cu Craiova, pierdută 0-1, dar nu ezită să critice penalty-ul acordat de Horaţiu Feşnic în prima repriză, decisiv pentru economia rezultatului final.
 
"Nu sunt mulţumit de joc, poate cel mai slab de la meciul cu Chindia încoace. N-am avut prospeţime, viteză de joc, penalty-ul parcă ne-a făcut să avem plumb în picioare şi nu am avut idei. Am întâlnit liderul, o echipă bună, închegată, dar mă aşteptam mai mult de la jucătorii mei. Nu am reuşit să jucăm repede împotriva unei echipe care s-a apărat bine. Am riscat pe final, am avut câteva ocazii, dar e o înfrângere şi nu putem câştiga.
 
Garcia a venit de zece zile, nu-i putem cere să câştige. E un joc de echipă, colectiv, trebuie să analizăm bine acest joc, pentru că ne aşteaptă un joc greu la Sepsi. Dacă nu câştigăm repede, se complică lucrurile. Sunt preocupat de situaţia în care suntem, mă aşteptam să avem mai multe puncte", a declarat fostul fundaş dreapta, la finalul meciului.

Contra acuză arbitrajul: "Dinamo nu e dorită în play-off"

Pentru a treia etapă la rând, Dinamo a fost sancţionată cu penalty, iar decizia lui Feşnic îl duce pe Guriţă cu gândul la faptul că echipa sa nu ar fi dorită în play-off: "Din păcate trebuie să revin la greşelile de arbitraj, şapte în şapte etape împotriva noastră. Nu ştiu de ce CCA nu analizează această situaţie. Maniera asta de a-l avertiza pe Puljic înainte de a fluiera penalty, Constantin, care e un jucător cu experienţă, înainte să dea în minge deja s-a băgat între el şi Puljic şi a forţat acest penalty. Trei meciuri la rând deja ni se pune meciul împotrivă de fiecare dată. Sunt faze care se întâmplă în careu poate zece. Ei au căzut în careu, le-a fluierat penalty. Sunt preocupat, maniera împotriva lui Dinamo mă face să fiu foarte îngrijorat. Sper să fie doar greşeli omeneşti, dar nu ştiu ce să mai cred.
 
Puljic mi-a zis că Marius Constantin s-a băgat în faţa lui. Se ţin reciproc, ceea ce se întâmplă la fiecare fază în careu între un atacant şi un fundaş, sunt ţineri reciproce. Pune puţin mâna pe el, dar când simte mâna pe el se pune în genunchi, ţipă, domnul Feşnic auzind ţipătul a fluierat penalty. Sunt foarte dezamăgit, sunt trei etape consecutive cu penalty împotriva lui Dinamo. Nu ştiu dacă Dinamo e dorită în play-off, chiar dacă s-a început un proiect nou. Trebuie să fim puternici, să încercăm să jucăm şi împotriva greşelilor de arbitraj", a "tunat" principalul din Ştefan cel Mare.
 
"Trebuie să devenim o echipă, băieţii să-şi facă o autocritică în seara asta, pentru că nu am arătat bine, în ciuda penalty-ului. Mă aşteptam să jucăm altceva, să fim mai limpezi, dar se pare că acest penalty ne-a turnat plumb în picioare şi nu am avut prospeţimea să punem în pericol poarta Craiovei", a mai punctat Contra.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele