Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Edi Iordănescu a mers la sediul FRF să negocieze preluarea echipei naţionale. UPDATE: Cum s-au terminat discuţiile

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20558597/1/ior.jpg

Oficialii FRF se află în căutări acerbe pentru găsirea unui nou selecţioner. După ce avansaseră puternic discuţiile cu Ladislau Boloni, lucrurile au intrat în impas. Apoi s-au reorientat către Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

UPDATE marţi, 18 ianuarie (16:37): S-au terminat primele negocieri dintre Edi Iordănescu şi FRF, iar aspectele par a fi unele pozitive. Antrenorul a declinat o propunere din Arabia Saudită, a mers azi la sediul federaţiei şi au fost aduse în discuţie anumite aspecte.

Sperăm ca până mâine să dea răspunsul, dacă acceptă sau nu postul de selecţioner. Mingea e în terenul lui, decizia îi aparţine în totalitate! Aşteptăm răspunsul lui Iordănescu”, a spus o sursă, potrivit GSP.

Există însă şi o problemă, anume că nici Edi Iordănescu, la fel ca Boloni, nu acceptă o clauză prin care să fie dat afară, dacă va termina mai jos de locul 2 grupa din Liga Naţiunilor, în care România a fost repartizată cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.


Ştirea iniţială 

Totul ar fi din cauza faptului că în contractul viitorului selecţioner vor să introducă o clauză conform căreia poate fi demis, dacă nu va câştiga grupa din Nations League. O misiune nu tocmai uşoară, având în vedere rezultatele României din ultimii mulţi ani. Aceeaşi clauză ar fi avut-o pe masă şi Boloni, lucru cu care experimentatul tehnician nu a fost de acord şi a declinat totul.

În acest moment Edi Iordănescu a devenit favorit şi este simplu de adus, deoarece e liber de contract şi astfel nu sunt probleme legate de clauze contractuale.

Fostul antrenor al celor de la FCSB s-a prezentat marţi la sediul FRF, pentru discuta cu Răzvan Burleanu, în vederea preluării primei reprezentative, informează Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri