Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite

NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid

CS Universitatea Craiova Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21540419/1/fc-petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-02-2024.jpg

Partida Universitatea Craiova - Rapid, din runda a 2-a a play-off-ului Superligii, va avea loc sâmbătă, de la 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Vladimir Screciu, out pentru derby-ul cu Rapid

Fundaşul Universităţii Craiova s-a accidentat în derby-ul oraşului cu rivala FCU Craiova, câştigat cu scorul de 2-1, când a părăsit terenul în minutul 56. Conform Fanatik, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani nu va fi apt pentru derby-ul cu Rapid de sâmbătă.

Ivaylo Petev speră că Vladimir Screciu îşi va reveni până la duelul din etapa a treia a play-off-ului, cu liderul campionatului, FCSB, programat pe 7 aprilie, cu începere de la ora 21:00.

Până la partida cu „roş-albaştri”, oltenii vor disputa meciul din Cupa României cu Oţelul Galaţi, unde Screciu ar putea fi pe banca de rezerve. Partida Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi din sferturile de finală ale Cupei României va avea loc joi, 4 aprilie, de la 19:30.

Universitatea Craiova, interesată de un fundaş de naţională

Încă un jucător kosovar important ar putea ajunge în România. Universitatea Craiova a pus ochii pe un fundaş central, ce a jucat împotriva României, în preliminariile EURO 2024.

 

Alesul oltenilor este Lumbardh Dellova (25 de ani), fost coleg cu Albion Rrahmani la FC Ballkani. Cei de la Koha.net scriu că formaţia kosovară e dispusă să îşi cedeze fundaşul.

  • Fotbalist polivalent, Dellova este cotat de Transfermarkt la suma de 600.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri