Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Nicolo Napoli a răbufnit. ”L-am blocat pe Adrian Mititelu peste tot, pe telefon, pe Whatsapp, pe Facebook. Nu mai vreau să ştiu de acest om nimic cât voi mai trăi”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19568013/1/napoli-nicolo.jpg

Nicolo Napoli a avut o ieşire dură asupra lui Adrian Mititelu, care la demis de pe banca tehnică a celor de la FC ”U” Craiova, chiar după o victorie zdrobitoare cu Rapid, scor 5-0.

”L-am blocat pe Adrian Mititelu peste tot, pe telefon, pe Whatsapp, pe Facebook. Nu mai vreau să ştiu de acest om nimic cât voi mai trăi”, a fost răbufnirea italianului, conform ProSport.

Acesta a menţionat pentru sursa mai sus numită despre cum a decurs colaborarea sa cu Mititelu la Craiova: ”Aveam 11 jucători cu rupturi musculare sau probleme musculare. Am jucat 20 de ani fotbal la un nivel bun şi mă pricep măcar puţin la acest aspect. Erau prea puternice antrenamentele pe partea fizică. I-am zis asta despre Dan Vasilică şi el mi-a zis că e omul lui de încredere. A spus să stau liniştit şi să îmi văd de treabă. Dar eu nu pot antrena pe ideile altora”, a conchis Napoli.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele