Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Noi probleme financiare la Dinamo! ”Câinii”, buni de plată faţă de omul crescut de FCSB

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20241860/1/florin-bejan.jpg

Dinamo este obligată să îi achite fundaşului central Florin Bejan salariile restante, în urma deciziei Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Apărătorul, în vârstă de 30 de ani, s-a despărţit de formaţia alb-roşie la finalul sezonului trecut, în care a adunat nu mai puţin de 25 de apariţii.

Florin Bejan a atenţionat încă din luna mai că va depune memoriu pentru a-şi primi salariile restante. Acum, DDB va trebui să gasească resurse financiare şi pentru rezolvarea acestei probleme. Suma este aproximată de jucător între 35.000 şi 40.000 de euro, la care se adaugă şi taxa pentru procedura de litigiu.

BEJAN FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA - Pretenţii financiare – Admite cererea reclamantului aşa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante şi a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile., se arată pe LPF.ro.

”E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanţă nu am vorbit cu nimeni de la club şi nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul ăsta de sezon.”, declarase Florin Bejan pentru Fanatik, în luna mai.

Florin Bejan a mai spus că nu există şanse să semneze un nou angajament cu Dinamo, deoarece plafonul salarial de 5.000 de euro este mult sub standardele sale.

Concordia Chiajna, Academica Clinceni, Cracovia, FCSB 2, ASA Târgu Mureş, Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa sunt celelalte echipe din cariera lui Florin Bejan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele