Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero

Dinamo Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19497256/2/pc2.jpg

Pablo Cortacero, patronul lui Dinamo, a anunţat că la echipă vor mai veni jucători şi în perioada următoare. Perioada de transferuri nu s-a terminat, iar spaniolul a precizat că până pe 5 octombrie vor tot ajunge la echipă fotbalişti noi. ”Câinii” nu au cel mai bun start de sezon, iar ultimul rezultat a fost 0-1 cu UTA Arad în Casa Liga 1.

Credeţi în acest proiect. Aveţi încredere că vom reuşi! Fiţi liniştiţi, am venit să facem performanţă. Îmi doresc să intrăm în play-off şi să terminăm în primele 4. Vor mai veni jucători până pe 6 octombrie, vom face o echipă puternică”, a afirmat Pablo Cortacero.

Florentin Petre, fost căpitan la Dinamo, atrage atenţia asupra schimbărilor care s-au făcut în această vară, la nivelul lotului de jucători, după ce clubul a fost cumpărat de spanioli. Fosta extremă consideră că mai e nevoie de timp până când cei veniţi recent să se pună la punct cu condiţia fizică şi până când pot ajuta echipă.

Mai mult, Florentin Petre îi dă dreptate lui Cosmin Contra, declarând că mai e nevoie de câteva transferuri în perioada următoare.

Mai trebuie să vină şi unii jucători care să care pianul. Se vede că cei de la Dinamo sunt în continuare în căutări, se vede că lipseşte omogenitatea lotului. La Dinamo, au fost o grămadă de probleme, nu prea te mai aşteaptă nimeni. S-au adus foarte mulţi jucători buni, de calitate, dar se vede că încă nu sunt pregătiţi şi nu au randament maxim. Sunt pe undeva la 50-60% din potenţial fotbaliştii ăştia.

Trebuie să avem răbdare, să avem încredere în ceea ce şi-au adus, doar că nu e foarte mult timp la dispoziţie. Cred că acest grup de jucători va da randament abia din primăvară. Până atunci, se vor chinui un pic. Se vede că jucătorii nou-veniţi nu au ritm de joc, dar, cu siguranţă, îşi vor rezolva problemele. Se vede că sunt fotbalişti!”, a spus Florentin Petre, la GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele