Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Noi vrem miracole, dar de multe ori are dreptate Mister!". Camora, discurs realist după 0-2 acasă cu AS Roma

CFR Cluj Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

Mario Camora a recunoscut superioritatea celor de la AS Roma în meciul din Gruia, câştigat cu 2-0, a contestat penalty-ul primit de italieni în repriza a doua, la faultul lui Bălgrădean la Mkhitaryan, şi a încercat să sune adunarea pentru ultimele două partide din grupa de Europa League, dar şi pentru meciurile din Casa Liga 1.
"Ştiam că o să fie o echipă cu o posesie mai bună, trebuia să fim compacţi. Au avut posesia în prima repriză, dar nu ţin minte vreo ocazie, cea mai mare a fost a noastră, la capul lui Debeljuh. Repriza a doua, pentru mine nu e penalty! Dar nu a fost din cauza arbitrajului faptul că noi am pierdut acest meci. Nu putem compara calitatea şi banca de rezervă pe care o au ei. Noi vrem miracole, dar de multe ori are dreptate Mister. Vrem, dar trebuie să vedem pe cine avem în faţă. Adevărul e că Roma e foarte puternică, se bate la titlu în Italia.
 
Trebuie să ne ajute Roma la următorul meci, cu Young Boys, iar noi să batem în ambele meciuri. Să batem acasă ŢSKA Sofia, apoi să batem Young Boys, doar aşa ne putem califica.
 
Putem arăta mai bine, sunt doi-trei jucători de bază, Vinicius, Deac au fost decisivi la noi. Normal că ne lipsesc, dar nu e o scuză. OK, am pierdut cu Roma, dar celelalte două meciuri de acasă nu au fost OK, trebuia să le câştigăm. Nu se poate întâmpla acest lucru, ne complică", a declarat căpitanul CFR-ului, la finalul partidei de joi seară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele