Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Norwich nu a ieşit din cursa pentru Dennis Man. Presa engleză anunţă că va fi făcută o ultimă ofertă

Superliga Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19445153/1/becali.jpg

Gigi Becali a declarat zilele trecute că în acest moment nu mai are ofertă pentru Dennis Man, dar presa engleză a aflat că Norwich nu a ieşit definitiv din cursa pentru mijlocaş. Pregăteşte o ultimă oferă, care va fi înaintată către FCSB.

”Norwich va mai face săptămâna viitoare o ultimă ofertă pentru Dennis Man, înainte de a se orienta spre alţi jucători”, scrie presa din Anglia.

Şansele ca Dennis Man să plece de la FCSB rămân în continuare mari. Potrivit soccernews.nl, Feyenoord atentează şi ea la mijlocaşul bucureştenilor şi ar putea oferi destul de uşor suma solicitată de Gigi Becali, de 12 milioane de euro. Anterior, s-a vorbit şi despre interesul grupării AS Monaco pentru Man, doar că nu se ştie exact dacă francezii sunt pregătiţi să ofere aceşti bani, mai ales că au ceva probleme de ordin financiar.

Norwich a transferat din Polonia

Norwich City, echipă retrogradată matematic din Premier League, s-a reorientat, după ce nu a ajuns la un acord cu FCSB pentru transferul lui Dennis Man. Gruparea engleză a anunţat transferul lui Przemyslaw Placheta, o extremă adusă din Polonia, de la Slask Wroclaw.

Placheta (22 de ani) este apropiat de Man (21 de ani) atât ca vârstă, cât şi ca poziţie în teren. Placheta poate să evolueze în ambele flancuri, iar în acest sezon a reuşit opt goluri şi cinci pase decisive. Trei milioane de euro a plătit Norwich pentru transferul fotbalistului polonez, cu patru milioane mai puţin decât era dispusă să ofere pentru Dennis Man.

Gigi Becali a solicitat, însă, 15 milioane de euro pentru "perla sa", motiv pentru care mutarea picase iniţial. Se pare că acum a revenit şi va face o ultimă ofertă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele