Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

”Nu m-am gândit că o să fie atâtea acuzaţii”. Marius Ştefănescu a răspuns atacurilor celor de la Rapid

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21531075/1/stefanescu.jpg

Dan Şucu a preluat echipa Rapid şi a început să investească masiv în Giuleşti. Schimbarea la club s-a produs, iar în acest moment, băieţii lui Cristiano Bergodi se bat la titlu în Superligă, chiar dacă, după numărul de puncte, nu sunt favoriţi. 

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii.

Totul a pornit după ce Victor Angelescu, unul din finanţatorii Rapidului, a făcut mai multe declaraţii la Prima Sport. El a afirmat că FCSB ar avea deja ”asigurate” cele 3 puncte. 

Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Sepsi,nu a jucat pentru a treia oară consecutiv cu FCSB. El a primit galben la finalul meciului cu Petrolul şi nu a putut juca din cauza cumulului de cartonaşe, ce l-a înfuriat pe acţionarul minoritar al giuleştenilor.

Acţionarul majoritar al Rapidului nu s-a putut abţine şi a comentat şi el situaţia lui Marius Ştefănescu, afirmând că fotbalistul lui Sepsi nu a vrut să joace cu echipa bucureşteană. La scurt timp, Dan Şucu, principalul finanţator al giuleştenilor a venit cu o replică dură cu privire la situaţia jucătorului de la Sepsi.

Ştefănescu nu a mai rezistat şi a ţinut să vină cu replica.

 

 

”Nu am vrut să răspund deloc la aceste acuzaţii, dar am văzut în aceste 3-4 zile că s-a vorbit foarte mult şi s-a exagerat. Acele lucruri nu sunt adevărate. Toată lumea mă ştie, îmi ştie caracterul. Nu m-am gândit să iau acel galben pentru a nu juca cu FCSB. Nici măcar nu ştiam, în primul rând, dacă vom juca cu FCSB în prima etapă.

Se ştie că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam termina pe 5 şi jucam cu Rapid sau CFR. Au fost acuzaţii care nu şi-au avut rostul. Am decis să nu răspund iniţial, doar să îmi spun punctul meu de vedere. Îmi aduc aminte cum am luat galbenul. A fost un meci cu presiune, ne doream să ajungem în play-off.

Când am luat golul în minutul 88, mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund. Mai erau 5 minute şi am zis că o să le dăm gol. Am reuşit, iar atunci am avut şi eu un gest nesportiv, le-am făcut semn să tacă. Arbitrul m-a văzut şi mi-a dat galben. Nu m-am gândit că o să fie atâtea acuzaţii asupra mea”, a spus Ştefănescu, pentru canalul TV al celor de la Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele