Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

Nu mai concep ratarea promovării! ”U” Cluj şi-a adus fundaş din Casa Liga 1

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20249909/1/mitrea.jpg

Universitatea Cluj a ajuns la al şaptelea transfer al verii. Ultimul venit în angrenajul ”şepcilor roşii” este Florin Mitrea, care sezonul precedent a evoluat la Chindia Târgovişte, unde a bifat 8 partide.

Fundaşul stânga s-a remarcat la Turris Turnu-Măgurele, formaţie care a fost la câteva secunde de promovarea în Casa Liga 1, în urmă cu două sezoane.

”Fotbalistul originar din Turnu Măgurele a început fotbalul la clubul local, care pe atunci purta numele de Voinţa Saelele. Alături de formaţia din Teleorman a reuşit două promovări consecutive, iniţial în Liga a III-a, după care la sfârşitul sezonului 2018 – 2019 a ajuns cu Turris în Liga 2.  A bifat 37 de partide în tricoul lui Turris la nivelul celei de-a doua divizii, reuşind să ofere patru pase de gol. Una dintre performanţele ce îl scot în evidenţă ca jucător pe Florinel Mitrea sunt cele trei assist-uri pe care le-a oferit într-un singur joc, fiind vorba de victoria celor de la Turris cu Pandurii Târgu Jiu (5-0) de la începutul stagiunii trecute.

După retragerea din campionat a echipei de pe malul Dunării, Florinel a intrat în vizorul formaţiilor din Liga 1. Într-un final a făcut pe prima scenă a fotbalului românesc şi a semnat cu Chindia Târgovişte în iarna acestui an. A strâns opt prezenţe în tricoul Chindiei până la finalul sezonului”, au anunţat ardelenii.

S-au despărţit de 14 jucători

FC Universitatea Cluj a anunţat, miercuri, că 14 dintre jucătorii care au făcut parte dinm lot în sezonul trecut au ajuns la final de contract.

Jucătorii care nu vor face parte din echipa Universitatea Cluj pentru următorul an competiţional sunt Iulian Anca-Trip, Lucas Chacana, Cristian Gavra, Idan Golan, Dan Berci, Srgian Luchin, Vlad Muţiu, Robert Neciu, Derick Ogbu, Rareş Sburlea, Cătălin Ştefănescu şi Donaldo Acka.

Pe lângă cei 12, doi jucători care au evoluat sub formă de împrumut, Alex Pop şi Alex Negrean, se vor întoarce la Viitorul Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele