Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Nu prea l-a avut până acum, dar rezultatele sunt foarte bune”. Un om important din fotbal, impresionat de suflul adus de Edi Iordănescu la CFR

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19895502/1/ior.jpg

Aducerea lui Edi Iordănescu în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj pare de bun augur. Tehnicianul are rezultate foarte bune şi merge din victorie în victorie, lucru sesizat şi de analistul TV pe probleme de sport, Basarab Panduru.

„El ar fi vrut mai mult timp. Nu prea l-a avut până acum, dar rezultatele sunt foarte bune. La noi se cam întâmplă asta, vii şi din nimic câştigi toate meciurile, apoi nu se mai întâmplă nimic. Cu siguranţă, are nevoie de timp”, a spus Basarab Panduru, conform Telekomsport.

Urmează un meci complicat

Campioana a început perfect Anul Nou, cu un succes clar, acasă, contra celor de la Academica Clinceni, scor 3-1. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează un meci greu, pe terenul lui Sepsi, care se va disputa în condiţii grele.

Gazdele vin şi ele după un meci bun cu Universitatea Craiova, terminat la egalitate, scor 0-0. Băieţii lui Leo Grozavu au făcut un meci tactic foarte bun şi nu le-au permis oltenilor să creeze pericol.

Se va juca pe ger

Gerul a pus stăpânire peste România şi afectează grav şi fotbalul. Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi CFR Cluj a fost mutată, duminică, de la ora 16:45, din cauza temperaturilor extreme din Covasna.

Dacă s-ar fi jucat la ora iniţială ar fi fost -14 grade, iar după decizia LPF, meciul va fi ”mai cald” cu 5 grade. Edi Iordănescu a punctat acest aspect şi spune că va avea foarte multe bătăi de cap cu Sepsi, inclusiv din cauza condiţiilor de joc.

„De la -14 la -9 este mai puţin rău. E greu, cum am mai spus. Este foarte greu să ne adaptăm. În perioadele acestea eram obişnuiţi să fim în ţări cu climă mai blândă, în pregătiri centralizate, mă bucur că măcar s-a modificat ora, pentru că ne permite să jucăm cât de cât în condiţii mai bune, iar în acelaşi timp cred că ne vom întoarce la Cluj şi nu vom mai rămâne, aşa cum ne-am planificat iniţial.

Asta înseamnă o zi în plus pentru pregătirea următorului joc. Mă aştept la cea mai grea deplasare pe care o avem în acest retur, în condiţiile în care jucăm şi la Craiova, jucăm şi la FCSB”, a spus Edward Iordănescu, la conferinţa de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele