Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Nu şi-a revenit din şoc. Pancu a explicat cum a vede meciul pierdut la ”masa verde” cu Viitorul, după aproape 24 de ore. "Am luat o pastilă de somn până la urmă, dar mai mult de trei ore nu am reuşit”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19572947/1/pancu.jpg

Daniel Pancu şi-a arătat dezamăgirea după ce meciul Poli Iaşi – FC Viitorul  a fost oprit de arbitrul Horia Mladinovici, în minutul 54, pentru că nocturna s-a stins fix când moldovenii au marcat şi au întors scorul de la 0-1 la 2-1.

Tehnicianul moldovenilor a declarat că nopatea de după meci a fost una de coşmar, în care a putut dormi doar cu pastile. Acesta a făcut şi un anunţ neaşteptat, conducerea va oferi prime jucătorilor.

"Am luat o pastilă de somn până la urmă, dar mai mult de trei ore nu am reuşit. E frustrant pentru că eram în avantaj. Revenisem bine, după o primă repriză slabă, poate cea mai slabă din acest campionat.

Mai era de jucat mult, cert e că eram echipa care controla jocul şi erau şanse mari să fim noi echipa câştigătoare. Nu e vorba de demisie, pentru că sunt un lider prin definiţie, sunt născut aşa şi  sunt ultimul care părăseşte o corabie. Atât că strigătele mele nu au legătură cu ce s-a întâmplat aseară.

Acum, nu va fi uşor să motivez jucătorii la nesfârşit ştiind că sunt neplătiţi. Poate că de ruşinea pe care o au faţă de mine, de respectul pe care mi-l arată nu au avut reacţii vizavi de acest subiect, dar nu ştiu cât o să pot să-i mai motivez.

Acum, a fost o mişcare inteligentă din partea conducerii. Cei din conducere au anunţat că jucătorii vor încasa o primă de joc ca şi când ar fi fost o victorie. Salutăm această decizie. Jucătorii au fost foarte mulţumiţi de acest aspect" , a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele