Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

O nouă echipă intră în cursă pentru Cicâldău! Perla Craiovei, pe lista fostului manager al Romei

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19444400/1/rps-2348.jpg

Alexandru Cicâldău a încheiat campionatul cu Craiova, iar viitorul său pare departe de Liga 1, în condiţiile în care performanţele din ultimul sezon au atras atenţia mai multor cluburi din Vest.

Ultima echipă intrată în cursa pentru internaţionalul român e gruparea Cagliari, care tocmai şi-a numit noul manager, pe Eusebio Di Francesco, venit în locul lui Walter Zenga.

Cagliari a încheiat pe locul 14 ultimul sezon din Serie A, iar acum caută soluţii pentru întărirea echipei.

Conform WebMagazine24.it, românul e văzut drept un jucător capabil să aducă un plus în linia mediană, iar Cagliari are un mare avantaj: Cicâldău e reprezentat de acelaşi agent care a intermediat şi venirea lui Eusebio Di Francesco, Pietro Chiodi.

Fostul manager al Romei va avea însă concurenţă pentru semnătura românului, în condiţiile în care şi Torino, Fiorentina sau Sassuolo s-au arătat interesate de mijlocaşul Craiovei, care are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 7 milioane de euro.

Cicâldău a fost cumpărat de Craiova în 2018, de la Viitorul, pentru un milion de euro.

Cicâldău vine după cel mai bun sezon al carierei, cu 15 goluri marcate şi opt pase decisive, iar presa din Anglia a scris inclusiv despre un interes al lui Everton pentru mijlocaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri