Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Octavian Popescu, noul puşti-minune din Liga 1. "Are o maturitate nespecifică vârstei şi un avantaj faţă de Mihăilă şi Ianis Hagi"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19924551/1/rps5038.jpg

Octavian Popescu (18 ani) continua să impresioneze în sezonul de debut în Liga 1. Tânărul mijlocaş de la FCSB a reuşit 6 pase decisive în 12 meciuri şi este considerat noul puşti-minune al ‘roş-albaştrilor’. Gabi Răduţă, fostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo, consideră că Octavian Popescu are un avantaj faţă de Valentin Mihăilă şi Ianis Hagi, care joacă în campionate puternice.

  • Octavian Popescu e anunţat titular în meciul FCSB – FC Voluntari, programat în această seară, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+.

Gigi Becali este convins că Octavian Popescu va fi “al doilea geniu din România, după Gică Hagi” şi speră să obţină zeci de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului.

"Îmi place mult ăsta mic de la Steaua (n.r. - FCSB), Octavian Popescu. Are nişte calităţi fantastice, o linişte în joc şi o maturitate nespecifică vârstei, adică în momentul în care la 18 ani faci diferenţa, cum este el în momentul de faţă… Şi vedeţi că domnul Becali procedează corect, cum a procedat şi cu ceilalţi jucători. Îl forţează să joace, chiar dacă alţi jucători, în momentul de faţă, sunt mult mai puternici decât el. Vede un potenţial mare în acest copil şi îi dă şansa să evolueze meci de meci. Acest copil, evoluând meci de meci, o să crească, dar are şi capacitatea să poată să facă lucruri. Aţi văzut, în ultimele meciuri, a scos vreo trei lovituri de la 11 metri. Au câştigat puncte.

Pe copilul ăsta de la FCSB pariez. În primul rând, vârsta e un avantaj. E mai mic decât ei (n.r. - Valentin Mihăilă şi Ianis Hagi) cu 2-3 ani. Calitatea fotbalistică, poziţia pe care o joacă în teren, adică sunt jucători rari care fac diferenţa, care driblează, care au ultima pasă, execuţie", a spus antrenorul Gabi Răduţă pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele