Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa

Premier League Publicat pe 11 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20463522/1/sg.jpg


Steven Gerrard (41 de ani) a fost anunţat, joi, drept noul antrenor al celor de la Aston Villa, club la care ajunge după trei ani petrecuţi pe banca lui Glasgow Rangers.
 
Legendarul mijlocaş al lui Liverpool a fost contactat de şefii lui Aston Villa imediat după demiterea lui Dean Smith, iar decizia a fost una uşor de luată, mai ales că mirajul unui post de antrenor în Premier League e mare. Negocierile au mers pe repede-înainte, Stevie G a rupt contractul cu Rangers, iar joi a fost prezentat oficial de Villa:
 
"Clubul Aston Villa e încântat să anunţe numirea lui Steven Gerrard în funcţia de antrenor principal. Gerrard a ghidat Rangers spre titlul din Scoţia sezonul trecut, terminând campionatul neînvins. Antenorul în vârstă de 41 de ani a atras mulţi admiratori graţie stilului de joc şi muncii lui, implementând un stil atactiv şi ofensiv", notează site-ul oficial al grupării engleze.
 
Gerrard se afla la cârma celor de la Rangers din 2018, alături de care a cucerit şi titlul în sezon precedent, după mulţi ani de aşteptare pentru fanii de pe Ibrox. 
 
La prima experienţă ca antrenor în Premier League, Gerrard trebuie să redreseze o echipă aflată pe locul al 16-lea, cu doar zece puncte strânse în primele 11 etape, trei victorii, un egal şi şapte înfrângeri.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele