Ultima oră
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden

Olympique Lyon va trebui să îi plătească lui Fabio Grosso peste un milion de euro

Olympique Lyon Publicat pe 25 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38300/21439357/1/tw-grosso.jpg

Demis la 30 noiembrie şi înlocuit de Pierre Sage, fostul antrenor al echipei Olympique Lyon, Fabio Grosso, ar fi cerut o compensaţie între 1,5 şi 2 milioane de euro, potrivit presei locale.

Grosso a fost demis după doar două luni de contract şi cere despăgubiri pentru prejudiciul pe care consideră că l-a suferit, potrivit Le Progrès.

Niciun antrenor nu a petrecut atât de puţin timp pe banca OL din 1989 încoace.

mail-share icon Email
viewscnt

Olympique Lyon

Ultimele articole Toate articolele