Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Ongenda, aproape să se despartă de FC Botoşani. ”Vom vedea unde ajungem în săptămânile următoare”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20480570/1/it2-4192.jpg

FC Botoşani este pe punctul de a se despărţi de Hervin Ongenda, cel mai valoros jucător din lotul moldovenilor. Anunţul a fost făcut de Valeriu Iftime, patronul echipei.

Acesta nu a dezvăluit numele clubului care-l curtează pe Ongenda, însă a punctat faptul că este vorba despre o ofertă clară pentru jucătorul dorit în trecut de FCSB şi CFR Cluj. Mijlocaşul termină contratul cu cei de la Botoşani la vară şi astfel trebuie vândut în această iarnă, pentru a putea primi bani de pe urma lui.

"Am deja o propunere concretă printr-un impresar, cu sume, cu date clare, am propus şi eu o anumită pretenţie financiară. Vom vedea unde ajungem în săptămânile următoare, că nu e încă grabă. Mai e până la mercato din iarnă", a spus Iftime, pentru playsport.

Gigi Becali şi-a luat definitiv gândul de la ideea de a-l transfera pe Hervin Ongenda (26 de ani) la FCSB, deşi l-a monitorizat mult timp.

"N-am vrut să merg la FCSB, a fost decizia mea, am vorbit cu Becali, am vorbit cu antrenorul. Le-am spus ce vreau eu şi asta a fost. Am zis de la începutul sezonului că voi termina sezonul la Botoşani şi aşa voi face”, a explicat francezul, după meciul cu CFR (1-0 pentru FC Botoşani), din luna septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele