Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Parma, colonie românescă. Italienii vor să îl transfere pe căpitanul naţionalei U-21

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085276/1/marin.jpg

Parma devine un club extrem de atractiv pentru fotbaliştii români. Iar patronul american Kyle Krause mai pregăteşte o mutare. Presa italiană scrie că formaţia din Serie A îl curtează pe Marius Marin, căpitanul naţionalei U-21, care va fi suspendat pentru ultimul meci din grupe, contra Germaniei.

Pe lângă echipa lui Man şi Mihăilă, se pare că Marin mai are oferte de la alte echipe din Italia, precum: Genoa, Bologna şi Sampdoria.

"Tânăr, talentat şi cu calitate, Marius Marin a pus stăpânire în zona de mijloc la Pisa şi a devenit căpitanul României U21. El a devenit un punct de referinţă pentru antrenorul Vincenzo D'Angelo", au relatat cei de la Seriebnews.com

Curtat şi de FCSB

FCSB continuă goana după tineri jucători, iar Gigi Becali şi-a fixat următoarea ţintă. Este vorba despre Marius Marin, căpitanul naţionalei U-21.

Cei de la sport.ro susţin că latifundiarul din Pipera îl doreşte pe fotbalistul de la AC Pisa, pentru a forma o echipă puternică din vară, cu care să atace prezenţa în grupele unei cupe europene.

Marin (22 de ani) este un fotbalist format în Italia. Născut la Timişoara, a început fotbalul la ACS, iar din 2016 a plecat la Sassuolo, unde a stat puţin la echipa de juniori, care l-a trimis împrumut la Catanzaro.

În cele din urmă Pisa l-a achiziţionat definitiv de la formaţia din Serie A, pentru suma de 400.000 de euro. În prezent, mijlocaşul central este evaluat de Transfermarkt la suma de 1 milion de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele